Μεσόγειος

Μιά καινούργια πρόταση στον Ανεμόμυλο σε έναν ιδιαίτερο και φιλόξενο χώρο με επιλεγμένα πιάτα από Μεσογειακή, Ελληνική και δημιουργικλη κουζίνα. Το μεσογείος διαθέτει έναν πανέμορφο κήπι για στιγμές χαλάρωση και γαστονομικής απόλαυσης.

Ακρογιάλι

Σε μία από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού μπορείτε να απολαύσετε ντόπιο φρέσκο ψάρι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, με πανοραμική θέα του Αγίου Γεωργίου.

Yami

Απολαύσετε Κινεζικά, Sushi & Ταϊλανδέζικά πιάτα με παραδοσιακά και φρέσκα υλικά που παρασκευάζονται με μεράκι από τους Ασιάτες σεφ μας.

Ανεμόμυλος

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στον όρμο της Γαρίτσας με φανταστική θέα το Φρούριο της Κέρκυρας και το Μον Ρεπό λειτουργεί ένας νέος πολυχώρος με εστιατόριο, καφέ και κοκτέιλ μπαρ.

Da Giovanni

Στο ιταλικό εστιατόριο μας μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά ιταλικά πιάτα. Βρισκόμαστε σε μια μοναδική τοποθεσία, με θέα την κεντρική πλατεία και το παλαιό φρούριο.

Ρεξ

Το Ρεξ είναι γνωστό για την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων του. Είναι σημαντικό για εμάς να απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον.