Σταύρος

Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με φρέσκο κρέας στα κάρβουνα και κερκυραϊκή κουζίνα. Κάθε Σάββατο έχουμε ζωντανή μουσική.

Lemon Garden

Σε ένα λεμονόκηπο 2 στρεμμάτων προσπαθούμε να συνδυάσουμε υλικά του χθες, μυρωδικά και φρούτα του κήπου, με τις συνήθειες του σήμερα. Μαγειρεύουμε για εσάς και διαφυλάσσουμε όσο γίνεται την αυθεντικότητα του πολιτισμού μας…

Μεσόγειος

Μιά καινούργια πρόταση στον Ανεμόμυλο σε έναν ιδιαίτερο και φιλόξενο χώρο με επιλεγμένα πιάτα από Μεσογειακή, Ελληνική και δημιουργικλη κουζίνα. Το μεσογείος διαθέτει έναν πανέμορφο κήπι για στιγμές χαλάρωση και γαστονομικής απόλαυσης.

Sabbia

Το Sabbia beach restaurant βρίσκεται στην μαγευτική παραλία του Άγιου Γόρδιου, όπου μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένα πιάτα, σαλάτες και σνακς σε ένα προσεγμένο χώρο. Διαθέτει Ελληνική και παραδοσιακή κερκυραϊκή κουζίνα.

ΜΑΣΑ

Από το 1992 μαζί σας, πιστοί στην παράδοση, πάντα με ποιοτικά κρέατα και Ελληνικά προϊόντα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις μπριζόλες , τα λουκάνικα και τον καβουρμά μας από Βούβαλο. “ΑΝΑΝΕΩΜΝΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ”

Μαρκάς

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από ελαφρά γεύματα, ψητά κρέατα, γύρο, μακαρονάδες, παραδοσιακά Ελληνικά & Κερκυραϊκά πιάτα, φρέσκα ψάρια, πίτσες, παγωτά, κοκτέιλ, & καφέδες.

Ακρογιάλι

Σε μία από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού μπορείτε να απολαύσετε ντόπιο φρέσκο ψάρι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, με πανοραμική θέα του Αγίου Γεωργίου.

Μουράγια

Χτισμένο – όπως μαρτυρεί και το όνομά του – στα τείχη προς την πλευρά της θάλασσας, προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για μια ευχάριστη και γευστική ανάπαυλα

Δημήτρης

Παραδοσιακή Κερκυραϊκή κουζίνα με όλα τα ψητά μας στα κάρβουνα. Από το 1979 σας προσφέρουμε τη γνωστή ποιότητα Δημήτρης. “Φανταστική θέα από τους εξωτερικoυς μας χώρους”

Ηλίας

Ψητά & παραδοσιακά κερκυραϊκά πιάτα στο κόλπο της Γαρίτσας.